Budynek mieszkalny jednorodzinny we Wrześni, ul. Kpt. Antoniego Szała

Budynek zaprojektowany dla 4 os. rodziny. Nietypowy kształt działki i metraż narzucony przez klienta wpłynął bardzo pozytywnie na kształt bryły domu. Niebanalną architekturę świetnie podkreślają zaprojektowane podcienia. Na parterze znajdziemy półotwartą na kuchnie strefę dzienną z dużym przeszkleniem od strony ogrodu, sypialnię, łazienkę, wiatrołap, kotłownię oraz garaż jednostanowiskowy. Zabiegową klatka schodową pójdziemy na piętro o znacznie mniejszej powierzchni użytkowej niż parter budynku. 2 kondygnacja mieści 3 pokoje oraz łazienkę.

powierzchnia użytkowa (PUM) : 187,5 m2

44698397_1962625763794368_38506393399522
44429092_1962625787127699_38838658426092
44464965_1962625823794362_14861457691728
parter_kol.jpg
piętro_kol.jpg